2018 Uganda ODW trip to Moyo

Vi bekjemper fattigdom

Strømmestiftelsen er en bistandsorganisasjon som bekjemper fattigdom ved å gi mennesker utdanning og jobb. Vi drømmer om en verden uten fattigdom.

- Umulig, sier kanskje noen. Men den stoltheten og verdigheten vi ser hos hvert menneske som selv kjemper seg ut av fattigdom, er vårt bevis på at arbeidet virker. Det er ikke lett, men hver dag ser vi mennesker som klarer nettopp det.

Den lokale forankringen står sterkt i arbeidet, og vi har egne landkontor med lokalt ansatte. Det er både kostnadseffektivt og gir dyktige ansatte som kjenner forholdene og som vet hvor behovet er størst.

Våre ansatte jobber tett med lokale partnere. Vår modell gjør at ringvirkningene fortsetter også etter at vårt arbeid er avsluttet, fordi kompetansen og kunnskapen blir værende i lokalsamfunnet. Gode eksempler på dette er Grønne jobber, livsmestringskurset Sjef i eget liv, og Speed Schools, hurtigskoler for barn i Vest-Afrika.

heart

Jobbskaping
Vi vil skape jobber som gir mennesker mulighet til selv å kjempe seg ut av fattigdom.

Utdanning
Vi bekjemper fattigdom med utdanning, og vi jobber spesielt for jenter og andre som har falt utenfor skolen.

Samfunnsbygging
Vi er ikke bare enkeltpersoner, vi er også del av et samfunn. Derfor jobber vi bredt slik at alle kan stå sammen i kampen mot urettferdighet.

Vi har fokus på disse bærekraftsmålene:

mal-1-rgb
mal-4-rgb
mal-5-rgb
mal-8-rgb

Utrydde fattigdom? Her er gode tips til hverdagen.

Våre meninger