Gå til innhold Gå til navigasjon

Bli med og utrydd fattigdom!

Bli med i kampen mot fattigdom!

Støtt hver måned

Bli Jobbskaper

Sikker inntekt = trygg fremtid.

Bli Hjertevenn-fadder

For et lite barn betyr det alt.

Ønsker du å støtte på andre måter?

Handle i nettbutikken

Kjøp symbolske gaver og vær med på å utrydde fattigdom. Du får også med et gavekort der du kan skrive en personlig hilsen.

Gi en enkeltgave

Gi en enkeltgave og bidra til å hjelpe mennesker ut av fattigdom. Du kan velge om vi skal bruke pengene til å skape jobber, gi utdanning eller bruke dem der behovet er størst.

Hva betyr din hjelp?

Ikon mikrofinans
Du skaper jobbmuligheter

Foreldre får muligheten til å skape seg en jobb, så de kan forsørge familien. De får yrkesopplæring og trening i hvordan de kan drive god forretning. Med en stabil inntekt får de råd til å sende barna på skole og barnehage.

Ikon utdanning
Du gir barn utdanning

Når foreldrene har jobb, trenger ikke barna å jobbe, bli giftet bort eller bo på gata, men kan heller gå på skolen og lære å lese, skrive og regne. Utdanning er et av de viktigste verktøyene mot fattigdom.

Illustrasjon globus
Du bygger samfunn

Å bygge samfunn handler om å styrke hele lokalsamfunn. Skolegang, yrkesopplæring, kunnskap om rettigheter og nettverksbygging gir mennesker tro på seg selv og muligheter til å påvirke sitt eget liv og samfunnet sitt. 

Litt ekstra info til deg som lurer

Får jeg inntektsfradrag (skattefradrag) for gavene mine?

Ja, du kan få inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) etter gjeldende regler for gaver mellom kr. 500,- og 50.000,- til frivillige organisasjoner.

For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@strommestiftelsen.no eller tlf. 38 12 75 00 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang. 

Hva gjør dere med mine personopplysninger?

Personvernerklæring for deg som er giver til Strømmestiftelsen

Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt.

Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Strømmestiftelsen. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningens artikkel 6, punkt 1.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av frivillig innrapportering av skattefradrag. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Generalsekretæren er behandlingsansvarlig.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte vår giverservice på tlf. 38 12 75 00 dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å avslutte givertjenesten, bli slettet eller inngå faste giveravtaler.

Oppdatert: 28.06.2018

Hvilke typer betalingsmåter kan jeg velge?

Du kan velge to måter å betale inn din gave på: Papirgiro i posten eller AvtaleGiro, som er et direkte trekk fra din konto hver måned.

Betaler du med AvtaleGiro, bidrar du til at flere får glede av dine gaver. Det er det rimeligste for både Strømmestiftelsen og deg.

Slik oppretter du AvtaleGiro:

  • Gjør det direkte i din nettbank eller kontakt banken din.
  • Du kan også få tilsendt et skjema fra oss som du må fylle ut og returnere så ordner vi resten.

Kontakt oss da gjerne på post@strommestiftelsen.no eller ring oss tlf. 38 12 75 00.

Hvordan endrer jeg kontaktinformasjonen dere har om meg?

Du kan endre din kontaktinformasjon ved å sende en epost til postkrs@stromme.org eller ringe oss på tlf. 38 12 75 00. Vi hjelper deg gjerne!