Gå til innhold Gå til navigasjon

Hovedpartner

Hovedpartner
Vil du at din bedrift skal ta et ansvar?

Sammen med Strømmestiftelsen kan norske bedrifter gi fattige, initiativrike mennesker muligheten til å klatre ut av fattigdom, og samtidig skape stolthet og entusiasme innad i bedriften.

Som Hovedpartner får din bedrift tilrettelagt intern kommunikasjon om prosjektet for de ansatte, og mulighet for årlig reise til prosjektet som støttes av bedriften. Reisen kan brukes som et virkemiddel for engasjement blant ansatte knyttet mot prosjektet  og hele virksomheten.

Ta kontakt med oss på sbp@stromme.org for mer informasjon.

Dere får invitasjon til arrangementer i regi av Business Partner for sine samarbeidspartnere, og dere får mulighet til å delta i et årlig arrangement med artister fra Strømmestiftelsens nettverk internt for bedriften. Vi vil også etter nærmere avtale bidra til andre arrangementer i regi av bedriften.

Dere får nyhetsbrev og rapportering om prosjektet til ansatte, og om ønskelig kan vi delta i videre arbeid med bedriftens verdiforankring for samarbeidet.

Vi bidrar også til ekstern kommunikasjon i bedriftens kommunikasjonskanaler ved behov, og hvis det er ønskelig bidrar vi med informasjon til selskapets årsrapport.

Vi vil løfte frem bedriften som hovedpartner på vår webside, og gjennom våre andre informasjonskanaler. I tillegg vil vi legge ut link til bedriften på vår hjemmeside. Dere har også mulighet til å linke opp til Strømmestiftelsen på deres hjemmeside.

Ta kontakt med oss på sbp@stromme.org for mer informasjon.