Gå til innhold Gå til navigasjon

Samarbeid med næringsliv

Næringslivspartnere på tur med Strømmestiftelsen

«Lar du deg engasjere?
Ønsker du å gjøre en forskjell?
Vil du at din bedrift skal ta et ansvar?»
- Strømme Business Partner

Samfunnsansvar

Sammen med Strømmestiftelsen kan norske bedrifter gi fattige, initiativrike mennesker muligheten til å klatre ut av fattigdom, og samtidig skape stolthet og entusiasme innad i bedriften.

Ikon rettigheter
Corporate Social Responsibility (CSR) har en positiv påvirkning på det lokale og globale samfunn.
Ikon miljø
Moderne, ansvarlige bedrifter tenker langsiktig i en verden med enorme sosiale og miljømessige utfordringer.
Ikon mikrofinans
For å nå vårt ambisiøse mål om å utrydde fattigdom er næringslivet nødt til å spille en viktig rolle.

Bli Business Partner

Bli Hovedpartner
Kr. >500.000 pr år i 3 år.
Bli Plusspartner
Kr. >100.000 pr år i 3 år.
Bli partner
Opptil 100.000 kr pr år i 3 år.

Interessert i et samarbeid?

Ta kontakt med oss på sbp@stromme.org for mer informasjon.

«Mitt regnestykke overfor Strømmestiftelsen har aldri gått opp; desto mer jeg gir langt mer får jeg igjen!» Per Fronth, kunstner og fotograf
«Vi har fått god oppfølging og masse bra informasjon fra Strømmestiftelsen om Shonglap. Vi ser at det virker.» Steinar Olsen, Stormberg
«Kavlifondet er stolte av å kunne jobbe med en ryddig og etterrettelig organisasjon, som fokusert og engasjert utgjør en positiv forskjell.» Inger Elise Iversen, Kavlifondet

«Engasjement.
Menneskerettigheter.
Bærekraftighet»
- Strømme Business Partner

Jenter i Bangladesh som holder lykter i mørket.
«Jeg tror vi bygger en sterkere og bedre arbeidsplass gjennom Strømmestiftelsen. Samtidig kan vi bidra til å hjelpe noen som virkelig trenger ”starthjelp” for å få til endringer.» Finn Rune Johansen, Agder Energi
«Vi ønsker samtidig å skape god kultur, toleranse, inkluderende holdning og godt felleskap på arbeidsplassen. Dette øker verdigrunnlaget i organisasjonen vår.» Geir Sandaker, Telehuset Vennesla

Les mer om samfunnsansvar for bedrifter

Verdier og ansvar
Har bedrifter ansvar for mer enn å tjene penger? CSR er mer aktuelt enn noensinne.
Ansvarlige bedrifter
CSR er ikke et fenomen utviklingsorganisasjoner har funnet på.
Mer enn penger
I en verden med enorme utfordringer har næringslivet ikke råd til å tenke kun profitt.
Kenya, frø i hender.

Våre hovedpartnere

Kavlifondet
Kavlifondet er en av våre mest profesjonelle samarbeidspartnere og støtter vårt arbeid med utdanning i land som Burkina Faso, Bangladesh og Myanmar.
Agder Energi
Utdanning og kunnskap er avgjørende for å sikre en god utvikling og vekst i et lokalsamfunn. Agder Energi har som hovedpartner siden 2002 bidratt til å sikre dette.
sf-logo-bare-logo
AKO Foundation
AKO Foundation er en langsiktig partner som støtter arbeid med å gi utdanning til risikoutsatte barn og ungdom. De støtter prosjekt i Burkina Faso, Niger, Nepal og Myanmar.
Skagerak Energi
Ved å bidra til god forvaltning av naturresurser og skape jobber der folk bor, er Skagerak Energi med på å skape en lysere framtid for folk i Kenya.
Gumpen Gruppen
Sørlandets største bilforhandler utviser et stort engasjement og finansiell støtte til å bidra til at mennesker i våre prosjekter kan skape seg en jobb. Årlig inviterer Gumpen Gruppen sine kunder til å bli mer kjent med prosjektet og Strømmestiftelsens arbeid.
Stormberg
Stormberg og deres ansatte har et brennende engasjement for jenters rettigheter og utdanning i Bangladesh gjennom å gjøre jenter til sjef i eget liv.
Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør
Inspirert av Jobbskaper ønsker stiftelsen å bidra til å styrke vårt arbeid ved å gi 6 el-biler til lotteri- og vervepremier.
Kruse Smith Stiftelsen
Med et sterkt engasjement fokuserer Kruse Smith Stiftelsen på å gi mennesker i Uganda kunnskap om rettigheter, yrkestrening samt muligheter for lån og sparing.

Våre plusspartnere

Våre partnere