Takk for at du er fattigdomsbekjemper!

Som giver sørger du for:

2017_NIGER_SPEED SCHOOL_GUIDÉ_TORLEIF-2868

Utdanning

Du er med på å bekjempe fattigdom ved å gi utdanning, spesielt for jenter og andre som har falt utenfor skolen.

HJR.-7178-REDIGERA

Jobbskaping

Du bidrar til å skape jobber som gir mennesker en inntekt. Slik kan de forsørge seg selv og sin familie.

2018 ODW trip to Uganda - Ouzilla (2694x2582)

Ouzilla ble sjef i eget liv

Les historien om Ouzilla som gikk fra å være mobbeoffer til sjef i eget liv.

Les hele historien her.
Hvilke typer betalingsmåter kan jeg velge?

Du kan velge to måter å betale inn din gave på: Vipps eller AvtaleGiro, som er et direkte trekk fra din konto hver måned.

Betaler du med AvtaleGiro, bidrar du til at flere får glede av dine gaver. Det er det rimeligste for både Strømmestiftelsen og deg.

Slik oppretter du AvtaleGiro:

  • Gjør det direkte i din nettbank eller kontakt banken din.
  • Du kan også få tilsendt et skjema fra oss som du må fylle ut og returnere så ordner vi resten.

Kontakt oss da gjerne på post@strommestiftelsen.no eller ring oss tlf. 38 12 75 00.

Hva gjør dere med mine personopplysninger?

Personvernerklæring for deg som er giver til Strømmestiftelsen

Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt.

Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Strømmestiftelsen. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningens artikkel 6, punkt 1.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av frivillig innrapportering av skattefradrag. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Generalsekretæren er behandlingsansvarlig.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte vår giverservice på tlf. 38 12 75 00 dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å avslutte givertjenesten, bli slettet eller inngå faste giveravtaler.

Får jeg inntektsfradrag på gavene mine?

Ja, du kan få inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) etter gjeldende regler for gaver mellom kr. 500,- og 25.000,- til frivillige organisasjoner.

For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@strommestiftelsen.no eller tlf. 38 12 75 00 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang.

Hvordan endre kontaktinformasjonen dere har om meg?

Du kan endre din kontaktinformasjon ved å sende en e-post til post@strommestiftelsen.no eller ringe oss på tlf. 38 12 75 00. Vi hjelper deg gjerne!

Hvor mye går til formålet?