Takk for at du er fast giver og bekjemper fattigdom!

Som fast giver sørger du for:

2017_NIGER_SPEED SCHOOL_GUIDÉ_TORLEIF-2868

Utdanning

Vi bekjemper fattigdom med utdanning, og vi jobber spesielt for jenter og andre som har falt utenfor skolen.

Jobbskaping

Vi vil skape jobber som gir mennesker mulighet til selv å kjempe seg ut av fattigdom.

2017_NIGER_SPEED SCHOOL_GUIDÉ_TORLEIF-4392

Samfunnsbygging

Vi er ikke bare enkeltpersoner, vi er også del av et samfunn. Derfor jobber vi bredt slik at alle kan stå sammen i kampen mot urettferdighet.

2018 ODW trip to Uganda - Ouzilla (2694x2582)

Ouzilla ble sjef i eget liv

Les historien om Ouzilla som gikk fra å være mobbeoffer til sjef i eget liv.

Les hele historien her.
Hvilke typer betalingsmåter kan jeg velge?

Du kan velge to måter å betale inn din gave på: Vipps eller AvtaleGiro, som er et direkte trekk fra din konto hver måned.

Betaler du med AvtaleGiro, bidrar du til at flere får glede av dine gaver. Det er det rimeligste for både Strømmestiftelsen og deg.

Slik oppretter du AvtaleGiro:

  • Gjør det direkte i din nettbank eller kontakt banken din.
  • Du kan også få tilsendt et skjema fra oss som du må fylle ut og returnere så ordner vi resten.

Kontakt oss da gjerne på post@strommestiftelsen.no eller ring oss tlf. 38 12 75 00.

Hva gjør dere med mine personopplysninger?

Personvernerklæring for deg som er giver til Strømmestiftelsen

Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt.

Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjon og innsamling av midler for Strømmestiftelsen. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningens artikkel 6, punkt 1.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av frivillig innrapportering av skattefradrag. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Generalsekretæren er behandlingsansvarlig.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan kontakte vår giverservice på tlf. 38 12 75 00 dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å avslutte givertjenesten, bli slettet eller inngå faste giveravtaler.

Får jeg inntektsfradrag på gavene mine?

Ja, du kan få inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) etter gjeldende regler for gaver mellom kr. 500,- og 50.000,- til frivillige organisasjoner.

For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@strommestiftelsen.no eller tlf. 38 12 75 00 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang.

Hvordan endre kontaktinformasjonen dere har om meg?

Du kan endre din kontaktinformasjon ved å sende en epost til postkrs@stromme.org eller ringe oss på tlf. 38 12 75 00. Vi hjelper deg gjerne!

Hvor mye går til administrasjon?

Som bistandsorganisasjon får vi ofte spørsmål om hvordan vi bruker pengene. Vanlige spørsmål kan være ‘hva er administrasjon?’, og ‘hvordan defineres formål?’ Her finner du noen svar.