Gå til innhold Gå til navigasjon

Tradisjonsrik julekonsert også i år

Tradisjonsrik julekonsert også i år
«Stille natt Hellige natt»-artistene Tor Endresen, Elisabeth Andreassen, Marian Aas Hansen og Rune Larsen. Foto: Taran.

For 28. år på rad legger julekonserten «Stille natt Hellige natt» også i år ut på turné i adventstiden.

I år er det Tor Endresen, Elisabeth Andreassen, Marian Aas Hansen og Rune Larsen som sammen med musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget skal være med å skape julestemning i kirker over hele Sør-Norge.

Turnéen starter den 25. november med to konserter i Vår Frue kirke i Trondheim. Det hele avsluttes i Fagerborg kirke den 22. desember.

«Stille Natt Hellige Natt» arrangeres av Taran AS i samarbeid med Strømmestiftelsen, et samarbeid vi i år kan feire at vi har hatt i 15 år.  De siste årene har Strømmestiftelsen hvert år mottatt 500 000 kroner fra konserten. Gjennom alle disse årene har det blitt til flere millioner kroner til vårt arbeid blant barn, til å gi barn utdanning, til å utrydde fattigdom.

«Stille natt Hellige natt» er kalt for «alle julekonserters mor». Det er 28 år siden det hele begynte. Siden da har en rekke kjente artister besøkt kirker over det ganske land for å synge julens budskap. «Stille Natt Hellige Natt» vil på sin måte være med å skape førjulsstemning, og forene høytid og glede. Fullsatte kirker gjennom alle disse årene har vært bevis på at konserten har dekket et stort behov.

”Stille natt Hellige natt” skal i år fremføres 47 ganger i 42 kirker fra Trondheim, via Bergen og Vestlandet, til Kristiansand og Sørlandet før den avsluttes på Østlandet og i Fagerborg kirke i Oslo den 22. desember.

- Det er fantastisk at vi også i år kan være med å fylle kirker med forventningsfulle mennesker i dagene før jul. For oss som får være med på dette betyr det ekstra mye at vi kan dele noe av det vi får, med dem som ikke har. Derfor vil deler av inngangsbilletten også i år gå til Strømmestiftelsen og deres arbeid blant de aller fattigste i verden, sier Tor Arne Ranghus i Taran AS.

Finn datoen for når konserten holdes ved deg her.