Gå til innhold Gå til navigasjon

Vinneren av EL-bilen på Sagavoll Folkehøgskole!

Vinneren av EL-bilen på Sagavoll Folkehøgskole!
Jarle Midtbø (Skien bil), Anita Standal Digernes (Prosjekt Øst-Afrika v/Sagavoll Folkehøgskole), Nora Nesbakken (Prosjekt Øst-Afrika v/Sagavoll Folkehøgskole), Ingrid Bø Grønningsæter (fra familien som vant EL-bilen).

Vinneren ble trukket 28. januar, og kunngjort på Sagavoll Folkehøgskole 30. januar.

Bilen ble vunnet av personen som hadde lodd nr. 4276:=) Sagavoll Folkehøgskole skriver dette om den heldige vinneren:

Den heldige vinneren ble Per Øyvind Bø Grønningsæter fra Oslo. Han ble svært overrasket da han fikk den gledelige telefonen sent fredag kveld. «Er det virkelig sant» var kommentaren hans da han fikk beskjeden. Han hadde hatt en svært tøff dag på jobb ved akuttmottaket på Kongsvinger sykehus, så dette var virkelig en opptur. Vi gratulerer så mye! 

Loddsalget startet i september og ble avsluttet i midten av januar. Inntektene går til skolens prosjekt TAHEA i Tanzania. Dette prosjektet har Sagavoll i samarbeid med Strømmestiftelsen. Bilen var en gave fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør og var levert av Skien bil. Vi takker så mye for bilen og inntektene som i alt ble over 500 000 kroner.

Vi vil også takke alle andre som har kjøpt lodd. Dere har vært med på å støtte et fantastisk prosjekt. I tiden fremover skal Prosjekt Øst Afrika – gruppen ved Sagavoll Folkehøgskole planlegge både jobbuke og sponsorløp. De gjør et viktig arbeid i bekjempelsen av fattigdom.