Gå til innhold Gå til navigasjon

Totalt samarbeid

Vennesla-bedriften IT Total har signert en avtale med Strømme Business Partner.

– Dette øker verdigrunnlaget i organisasjonen vår, sier daglig leder i IT Total, Geir Sandaker.
– Vi ønsker at våre ansatte skal reflektere over vår heldige posisjon her i Norge, og ha dette i bakhodet når vi snakker med våre kunder og familie. Vi ønsker samtidig å skape god kultur, toleranse, inkluderende holdning og godt felleskap på arbeidsplassen vår, sier Sandaker.

Bedriften har i mange år engasjert seg i Strømmestiftelsens arbeid, men dette er første gang de signerer en avtale som sikrer et mer langsiktig samarbeid. Prosjektet de skal støtte er Alalay i Bolivia. Alalay oppsøker gatebarn og motiverer dem til å forlate livet på gata. De første månedene etter at de har forlatt gatelivet, bor de på et mottakssenter. Deretter flytter de til en barnelandsby hvor de lever i hus med sin nye familie. Her får de skolegang, aktiviteter og trygghet. Fra de er 16 til de fyller 18 lærer de ulike yrker for å kunne få seg en jobb eller begynne å studere.

– Dette prosjektet er lett å forstå. Vi er alle i etableringsfasen med familie, og da er det lettere å reflektere over prosjekter med denne typen innhold. Samtidig som dette er et meget bra prosjekt slik vi vurderer det, sier han.

Rune Mørland fra Strømme Business Partner roser IT Total for sitt engasjement.
– IT Total er en spennende og løsningsorientert bedrift som i flere år har engasjert seg i vårt arbeid. Når de nå ønsker å signere en avtale og styrke sin interne bedriftskultur, er det til stor glede for oss. Det forteller om hvilke holdninger og syn på verdiskapning IT Total har. Jeg håper det kan inspirere andre tilsvarende bedrifter til å gjøre det samme, smiler Mørland.