Gå til innhold Gå til navigasjon

Svimlende summer!

Svimlende summer!
TUSEN MILLIONER TAKK TIL ALLE SOM GA!

Dere har bidratt til det beste resultat noensinne for en innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsen!

Etter at AKO Foundation sa at de ville doble alle gaver til Strømmestiftelsen i to uker, har det kommet inn til sammen hele 6.845.214 kroner til fattigdomsbekjempelse!

Med matchinga blir dette svimlende 13.690.428 kroner etter at stiftelsen matcher beløpet!

TUSEN MILLIONER TAKK TIL ALLE SOM GA!

Vi er ydmyke og takknemlige for alle bidrag. Samlet har dette ført til et resultat som har overgått våre villeste forventninger. Dette vil bety utrolig mye for de fattige i våre prosjekter!

Giverglede
Nicolai Tangen annonserte for to uker siden av han skulle matche alle gaver til Strømmestiftelsen fram til 15. april. Siden den gang har vi sett en giverglede som virkelig rører oss. Vi har mottatt gaver fra både inn-og utland. Trofaste givere gjennom mange år har gitt en ekstragave, nye givere har kommet med små og store bidrag, og mange skoler, bedrifter og filantroper har bidratt.

Av de største bidragene var fra Ivar Mjåland, Bjarne Skeie og Kurt Mosvold, med en million hver, og 460. 000 kroner fra Kruse Smith-stiftelsen.

Kreative bidrag
Folk har bidratt på ulike måter, og en spesiell jente fortjener en ekstra takk: Caroline fylte fem år nå nylig, og ønsket seg bursdagsgave til å hjelpe gatebarn. Hun klarte å samle inn hele 900 kroner! Hipp hurra for bursdagsbarnet med det store hjertet!

Flere foredragsholdere har valgt å gi honoraret til Strømmestiftelsen i denne perioden, mens vi har sett mange ulike innsamlingsmåter i skoleaksjoner for Strømmestiftelsen: Ett eksempel er elevene på Vardafjell videregående skole, som arrangerte loppemarked på skolen lørdag 2.april. Inntektene ble kr 3941,- som gikk til Strømmestiftelsen. Meldingen fra elevene var klar:
- Nicolai Tangen må gjøre seg klar til å matche beløpet!

Vi bukker og nikker og neier og takker ærbødigst for den givergleden dere har vist disse to ukene. Vi synes det er utrolig stas at pengene dere ga, nå har dobbel verdi.

Fra alle oss i Strømmestiftelsen, på vegne av verdens fattigste: Tusen takk. Ganger to!