Gå til innhold Gå til navigasjon

Stille Natt, Hellige Natt

Stille Natt, Hellige Natt
Alle julekonserters mor kommer til en kirke nær deg, også i år.

Ingen jul uten Stille Natt Hellige Natt, og tradisjonen tro legger den populære juletradisjonen ut på turné i adventstiden også i år.

- Fjorårets turné var helt utsolgt, så vær tidlig ute og sikre deg billetter allerede nå, sier produsent Tor Arne Ranghus i Taran AS.

- I år som i fjor er fjorårets Stjernekamp-vinner Maria Haukaas Mittet med, det samme er årets Stjernekamp-aktuelle Marian Aas-Hansen, i tillegg til Alexander Rybak og Rune Larsen. Nyeste tilskudd er Hans Petter Moen som er kjent fra underholdningsgruppen Cheezy Keys. Sammen med musikerne Jon-Willy Rydningen og Olav Torget, skal de igjen skape julestemning i kirker over hele Sør-Norge, forteller produsent Ranghus

Stille Natt Hellige Natt er kalt «alle julekonserters mor», og Taran AS arrangerte sin første konsertturné med den populære konsertturneen allerede i 1987, og kan neste år markere 30-årsjubileum. Hvert år har produsenten samlet folkekjære og profesjonelle artister som har reist rundt i kirker over det ganske land for å synge ut julens budskap.

- Med Stille Natt Hellige Natt ønsker vi å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom, avslutter produsent Tor Arne Ranghus.

Stille Natt Hellige Natt har opp gjennom årene bidratt med flere millioner kroner til Strømmestiftelsen.

Kjøp billetter her!

dagens-neringsliv---halvside_246x181-(1)