Gå til innhold Gå til navigasjon

Start din egen innsamling for Strømmestiftelsen

Giverportalen MyGoodAct har det siste året høstet både anerkjennelse og nye støttespillere. Tirsdag 20. mars relanseres nettstedet ved konferansen Partnership for Change på operaen i Oslo.

Tilstede er Initiativtager Jonas Borchgrevink som høsten 2011 mottok Wenche Foss’ Ærespris sammen med Rolv Wesenlund for sitt arbeid.

– Det betydde mye for meg å bli tildelt Wenche Foss' Ærespris. Pengene som ble tildelt var en ting, men det som var best var anerkjennelsen av arbeidet jeg har gjort i snart 3 år.

Wenche Foss' ærespris 2011: Jonas Borchgrevink og Rolf Wesenlund sammen med Fabian Stang, Ellen Horn og Se og Hør-redaktør Harald Haave - alle tre i juryen 

Ideen til MyGoodAct har Jonas hatt siden han var 15 år.

– Da jeg var yngre manglet jeg ett sted jeg kunne få lov til å følge med på konstruktive prosjekter. Når jeg donerte penger til hjelpeorganisasjoner som ung ønsket jeg å vite hva pengene mine ble brukt på, og en mulighet for å følge opp ved en senere anledning. Jeg følte at dette var viktig for meg og for mitt videre engasjement. Det fantes ingen løsning som MyGoodAct, derfor ble det min oppgave å lage en slik tjeneste for at andre skal få glede av den og bli mer engasjert i viktige prosjekter.

Nettstedet MyGoodAct er et sosialt nettverk for mennesker som bryr seg. Det er enkelt å starte din egen innsamling for Strømmestiftelsen. Det eneste du trenger er et visakort som er autorisert for nettbruk eller din egen PayPal-konto. Klikk deg videre for å utforske mulighetene. Her kan du støtte et eksisterende prosjekt.