Gå til innhold Gå til navigasjon

Bli med på søppel-sponsorløp

Bli med på søppel-sponsorløp

I mai utfordrer vi alle til å gjøre en innsats for to svært viktige saker: Miljøet vårt og fattigdomsbekjempelse. Og måten å hjelpe er like miljøvennlig som den er enkel:

  1. Avtal med familie og venner som kan sponse deg for hver pose søppel du plukker.
  2. Gå en tur i nabolaget eller på stranda og plukk søppel.
  3. Si til dem som skal sponse deg hvor mange poser søppel du plukket, slik at de kan betale rett sum.
  4. Del i sosiale medier og inspirere andre til å bli med! Bruk gjerne emneknagg #SøppelSpons.

For eksempel kan kanskje bestemor sponse 50 kroner per pose med søppel, og dersom du plukker tre poser med søppel, betaler hun 150 kroner til Strømmestiftelsen.

De som sponser kan bruke VIpps til 03002 og merke med Søppel + ditt navn.

Dersom du ikke vil bruke Vipps, kan du opprette din egen innsamlingsaksjon her. Da kan alle som sponser deg betale direkte her, med kort eller Vipps. 

Bli med på aksjonen, det er bra for miljøet - og bra for å bekjempe fattigdom! :-)

PS! Chosen gir en genser til en av dem som samler inn penger og legger ut bilde eller video i kommentarfeltet på denne Facebook-posten :-)

Tips til å komme i gang

Du har sikkert noen venner på Facebook som synes dette er en god idé og som vil sponse deg. Og kanskje du også kan sponse dem hvis de plukker søppel? Vi la ut denne teksten selv, og fikk mange som var interessert i å sponse :-) 

Hei!

Vi er vant til sponsorløp der vi samler inn penger til en god sak ved at vi blir sponset per mil vi løper. Nå har jeg blitt med på noe nytt: Søppelplukking i naturen som sponsorløp! Aksjonen er igangsatt av Strømmestiftelsen for å samle inn penger til bekjempelse av fattigdom + å rydde i naturen + få frisk luft + minne om at fattigdom og klimaendringer henger sammen.

Vil du være med og sponse meg per pose som jeg klarer å samle inn (jeg tipper jeg klarer å samle to poser)? Og har du lyst til å være med selv også å samle søppel? Da sponser jeg gjerne deg:) Husk plasthansker når du samler søppel slik at det skjer på en smittesikker måte.

Sponsingen vippses direkte til Strømmestiftelsen på 03002 og merkes SØPPEL + mitt navn.

Alternativ til Vipps

Dersom du ikke ønsker å bruke Vipps, kan du også bruke dette skjemaet.

Jeg vil hjelpe

Jeg ønsker å gi:

Anonyme gaver gir ikke mulighet for skattefradrag.