Gå til innhold Gå til navigasjon

På tur med Steinar i Stormberg

- Vi fikk en svært hyggelig og nyttig prat, sier Øyvind Aadland. I går var det hans tur til å bli invitert med på gåtur med Steinar J. Olsen i Stormberg.

- Jeg valgte å invitere Strømmestiftelsen med på tur fordi jeg har stor sans for måten dere tenker og arbeider på. Det er viktig å se mennesket – hele mennesket og fremkalle det potensialet som ligger i hvert eneste menneske. Samtidig er det viktig å stille krav til det samme mennesket. Og det er slik jeg oppfatter at Strømmestiftelsen arbeider, sier Olsen. Turen gikk i vakkert kystlandskap øst for Kristiansand på vei mot Lillesand.
Han er opptatt av at mennesker skal få muligheter.
- Folk som kanskje ikke har det beste utgangspunktet trenger noen som ser dem, som gir dem sjansen og stiller krav. Slik ønsker vi å være og slik opplever jeg Strømmestiftelsen er, sier Olsen.

På sju dager skal han gå de to agderfylkene på tvers, 210 kilometer, fra Flekkefjord til Risør. Turen kom til etter at Stormberg i fjor ble kåret til årets bedrift på Sørlandet, og Steinar Olsen lovet å gjøre dette dersom hans bedrift vant. Med på turen inviterer han mennesker fra ulike bakgrunner og sammenhenger til å gå sammen med han på ulike distanser. Blant dem var Øyvind Aadland, generalsekretær i Strømmestiftelsen.
På disse distansene ønsker jeg å sette fokus på tema og saker jeg er opptatt av og brenner for, sier Olsen.  

- Vi deler mange verdier i det å se hele mennesket og i det å utfordre hverandre. Vi snakket om mikrofinans. Og vi snakket mye om det å ta sosialt samfunnsansvar, noe jeg opplever Stormberg og Olsen er helt i fremste rekke på. Og så var det naturlig at vi også snakket om samarbeidet vi har gjennom vårt næringslivsprogram. Steinar Olsen gav for øvrig utrykk for at han satte stor pris på å være en del av Strømme Business Partner. Det gir verdi tilbake til selskapet og er en meget god modell for næringslivet, forteller Aadland.