Gå til innhold Gå til navigasjon

Ordfører ønsker lykke til!

Og da er jobbskaperkampanjen i gang. Ordfører Arvid Grundekjøn kunne klippe snora og ønske kampanjen lykke til.

Midt i Kristiansands handlegate Markens ble kampanjen bokstaveligtalt skutt i gang i dag. Fanfare og salutt markerte at nå er kampanjen offisielt i gang. 10 000 jobber skal byen skape for fattige mennesker i sør de neste to tre ukene.
Flere jobbskaperambassadører kledd i rosa t-skjorte hadde tatt veien. Blant dem var Tor Henning Ramfjord, Reidar Fuglestad, Per Fronth, Jesper Mathisen, John G Bernander, Harald Andersen, Anita Ditrischson, Preben Vildalen.

- Dersom vi alle løfter i flokk her så kan vi gjøre en uendelig stor innsats for fattige mennesker, sa ordfører Arvid Grundekjøn, og utfordret byen og næringsliv til å ta et tak og gjøre en innsats for at kampanjen kunne målene de hadde satt seg. Han fikk den store æren og klippe snora være den somsatte det hele i gang.

- Vi har mye å være stolte av her i denne byen. Vi har store selskaper som er blant de fremste i verden, vi har bedrifter som har vendt blikket utover mot fjerne kyster, og vil har Norges største frivillige internasjonale organisasjon utenfor Oslo. Det skal vi være stolte av. I ukene som kommer skal denne byen skape 10 000 nye jobber slik at fattige mennesker kan få en sjanse til å klare seg sjøl. Vi er stolte over at denne aksjonen er i gang, sa generalsekretær Øyvind Aadland – som spesielt takket «ambassadørene» for at de har brukt av tid for å være med på dette. For oss betyr det svært mye.

- Vi vet alle hvor viktig det er å ha en jobb å gå til. Det handler om identitet og trygghet. Vi trenger jobber og vi trenger jobbskapere. Derfor er denne aksjonen så viktig, sa Kurt Mosvold, investor og leder i rådet for Strømmestiftelsen.