Gå til innhold Gå til navigasjon

Ny markeds- og kommunikasjonssjef

Kristine Storesletten Sødal blir ny markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen.

Strømmestiftelsen henter en fra egne rekker når de ansetter Kristine Storesletten Sødal (38) som ny markeds- og kommunikasjonssjef. Sødal blir dermed også den aller første kvinnen som er ansatt som markeds- og kommunikasjonssjef i stiftelsen, og den første kvinnen i ledelsen i Norge på mange år.

- Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver. Etter flere år her kjenner jeg arbeidet godt. Det er en spennende organisasjon og jeg ser frem til, sammen med gode og dyktige medarbeidere, å være med å lede og utvikle Strømmestiftelsen videre, sier Sødal.

- Jeg er opptatt av at alle våre gode støttespillere og trofaste givere skal stole på at Strømmestiftelsen er et godt valg, og at vi forvalter deres penger på best mulig måte i kampen mot fattigdom, sier den nye påtroppende markeds- og kommunikasjonssjefen.

Kristine S. Sødal er utdannet lektor, med hovedvekt på språk. Hun har arbeidet i ungdomsskole og en kort periode i videregående skole. Hun har også tidligere arbeidet som finansiell rådgiver.
Sødal har vært ansatt i Strømmestiftelsen siden 2003, da hun startet i en stilling tilknyttet ungdomsutvekslingsprogrammet ACT NOW ved Hald Internasjonale senter i Mandal. I 2007 ble hun ansatt som rådgiver ved Strømmestiftelsens hovedkontor i Kristiansand, og har siden arbeidet spesielt med skoler og nettverk. I 2008 ble hun leder for nettverksgruppa, en stilling hun hadde frem til høsten 2009.

Sødal sitter i dag som en av Strømmestiftelsens to representanter i styret i Hald Internasjonale senter, og har i en periode også vært leder for styret.