Gå til innhold Gå til navigasjon

Nominér din kandidat!

Nominér din kandidat!
Vinneren av Hjelp til Selvhjelp-prisen 2016: Proximity Designs.

Vi ønsker kandidater til hjelp til selvhjelp-prisen 2017.

I 1994 opprettet Strømmestiftelsen Hjelp til selvhjelp-prisen, og den første som mottok prisen var Thor Heyerdal. Siden er prisen delt ut 13 ganger. I 2016 gikk den til selskapet Proximity Designs i Myanmar som fikk prisen for måten de bruker ny teknologi og moderne design i kampen mot fattigdom.

Med Hjelp til Selvhjelp-prisen vil Strømmestiftelsen fremheve personer og/eller organisasjoner som gjennom sitt arbeid i kamp mot fattigdom fremmer Hjelp til selvhjelp-ideologien.

Det er mange mennesker som hver dag gjør en stor innsats for at verden kan bli litt bedre. Med denne prisen vil Strømmestiftelsen hedre det arbeidet som blir gjort og samtidig motivere til fortsatt innsats.

Prisen er på 100.000 norske kroner og pengene er øremerket til å bli brukt i et prosjekt som er foreslått av prisvinner og godkjent av vår internasjonale avdeling.

I følge statuttene for prisen kan alle nominere kandidater til prisen. Kandidatene blir vurdert av en jury som nominerer en kandidat til prisen.

Fristen for å nominere en kandidat er 10. februar. Send din nominasjon med en god begrunnelse for hvorfor du vil at din kandidat skal få prisen. Du må også sende med en CV og eller en oversikt over hva vedkommende har fått til. Du må også legge med din kontaktinformasjon med telefonnummer og e-post adresse. Nominasjonen sender du til: egil.mongstad@stromme.org

Prisen blir delt ut høsten 2017.