Gå til innhold Gå til navigasjon

MyGoodAct - en nettportal for gode gjerninger

Giverportalen MyGoodAct har det siste året høstet både anerkjennelse og flere nye støttespillere. I går ble nettstedet, der Strømmestiftelsen, som en av flere organisasjoner er representert, relansert på konferansen ”Partnership for Change” i Oslo.

Initiativtager er Jonas Borchgrevink. Høsten 2011 mottok han Wenche Foss’ Ærespris sammen med Rolv Wesenlund for dette arbeidet.

MyGoodAct er et sosialt nettverk for mennesker som bryr seg. Nettstedet er en portal der du enkelt kan starte din egen innsamling knyttet til en organisasjon. Strømmestiftelsen er en av de første organisasjonene som er med på dette, og som ser her en ny og annerledes mulighet for engasjement.  

- For oss er dette en mulighet vi ønsker å prøve. Har du et bryllup, skal feire en bursdag, eller du rett og slett bare ønsker å starte en egen liten innsamlingsaksjon til Strømmestiftelsen, da kan du gjøre det her fra, sider markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen Kristine S. Sødal.

– Da jeg var yngre manglet jeg ett sted jeg kunne følge med på gode prosjekter. Når jeg donerte penger til hjelpeorganisasjoner ville jeg vite hva pengene mine ble brukt til, og jeg ønsket en mulighet der jeg kunne følge opp gaven min senere. Det var grunnen til at jeg utviklet MyGoodAct, Jeg følte at dette var viktig for meg og for mitt videre engasjement. Det fantes ingen løsning som MyGoodAct, derfor ble det min oppgave å lage en slik tjeneste for at andre skal få glede av den og bli mer engasjert i viktige prosjekter, sier Jonas Borchgrevink.

Sjekk ut nettsidene her fra. www.strommestiftelsen.no eller på www.mygoodact.com

For mer informasjon:

Markeds- og kommunikasjonssjef: Kristine S. Sødal: + 47 916 56 504
Pressekontakt: Egil Mongstad - + 47 952 89 394