Gå til innhold Gå til navigasjon

Kvadraturforeningen fant ungdomskilden

Harald Andersen og Kristiansand Kvadraturforening vil gjerne bygge Casa Juvenil, et kulturhus for fattig ungdom i Lima. Nå håper han at foreningens medlemmer tenner på ideen.

- Kulturhuset Kilden i Kristiansand blir et kulturelt løft for byen og landsdelen. Nå ønsker vi at ungdom i Lima skal få sin kilde. Derfor vil vi bygge Casa Juvenil - UngdomsKilden.

Kulturhuset skal bygges i Pachacutec, en fattig forstad til Lima i Peru. Hundrevis av barn og ungdom er ofte overlatt til seg selv, i et område som er preget av vold og kriminalitet. Strømmestiftelsen støtter allerede ungdomsarbeidet i dette området, men det er et stort behov for et større lokale.

- Jeg håper at våre medlemmer vil bidra til at kulturhuset kan realiseres. Dette kan være med på å skape en ekstra verdi for næringslivet i Kvadraturen. Et felles fokus er bra for oss, sier Andersen.

Kickoff for samarbeidet blir på Pir6 den 22. september. Det blir enkel servering. Artisten Anne Marie Almedal holder minikonsert - Som alltid spanderer jeg et glass med noe godt i, avslutter Andersen. Dørene åpnes kl. 1830.

Trond M.Backer i Strømmestiftelsen forteller at han har funnet UngdomsKilden. Klikk på filmen: