Gå til innhold Gå til navigasjon

Region Sør-Amerika

Region Sør-Amerika
Bilde fra gatebarnarbeidet i Bolivia.

Gjennom mikrofinans og utdanning jobber vi sammen med våre lokale partnere for å nå ut til de fattigste og mest sårbare gruppene i regionen.

Vi har et spesielt fokus på kvinner og risikoutsatte barn - gatebarn og foreldreløse. Les mer arbeidet med gatebarn i Bolivia her.

I vårt arbeid i Sør-Amerika er vi dessuten opptatt av å bidra til likestilling, styrke demokratiet, bidra til godt styresett og kulturelt mangfold. Prosjektene er derfor ofte særlig rettet mot kvinner. I Andesfjellene i Peru jobber vi også med kvalitetsutdanning for både barn og voksne.

Vi har blant annet bidratt til at den indianske urbefolkningen får undervisning på sitt eget morsmål. Tidligere ble barna kun undervist på spansk, et språk de ikke forsto. Nå starter elevene med quechua før de gradvis går over til spansk. Flere steder driver vi også arbeid for å styrke grasrotorganisasjoner og lokale myndigheter slik at de bedre kan styre utviklingen i sitt eget land.

Adresse
Fondacion Stromme
Jr. Alfred Rosenblat 190 dpto.302 URB.
Los Huertos de San Antonio.
Santiago De Surco
Lima 33, Peru

Susana Tapia Porras
Regiondirektør
Sør-Amerika
Epost:    susana.tapia@stromme.org
Telefon:    +51 13 44 22 00
Mobil:    +51 198 03 43 7

Varslingskanal 
Strømmestiftelsen har nulltoleranse for korrupsjon. Her kan du anonymt varsle mistanke om korrupsjon, bestikkelser, uetisk oppførsel eller andre saker du selv har opplevd eller sett.