Gå til innhold Gå til navigasjon

Klar for finale!

Klar for finale!

- Tusen takk til alle som har stemt oss til finalen i Årets Sørlandsbedrift 2013!

- Jeg var så spent at jeg bare måtte ringe Fædrelandsvennen med en gang stemmegivningen var lukket, for å høre hvordan det gikk, sier generalsekretær Øyvind Aadland.

Etter to dager i spenning og uvisshet, ble det i dag klart at Strømmestiftelsen er videre til finalen i Årets Sørlandsbedrift 2013. Vi gikk videre med 57% av stemmene i sms-duellen mot sølvsmedbedriften Hasla. I finalen,som starter søndag, møter vi GE Healthcare.

I finalen registreres stemmene kun i tidsrommet: Søndag 3.november kl 08.00 – tirsdag 5.november kl 08.00 (Kun en stemme per mobil blir registrert).

Send sms: BEDRIFT H til 03811


Hvorfor stemme?
Strømmestiftelsen taler de fattiges sak. Vår suksess måles i antallet mennesker som klatrer ut av fattigdom. Dersom Strømmestiftelsen blir Årets Sørlandsbedrift 2013, er dette en seier for vår visjon: En verden uten fattigdom.  

- Finaleplass betyr utrolig mye for oss og vår visjon om å utrydde fattigdom.Vi håper at mange vil stemme på oss i finalen, jubler Kristine Storesletten Sødal, Markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen. 

Her kan du lese nominasjonsteksten

Takk for din sms-stemme!