Gå til innhold Gå til navigasjon

Jobbskaper gav over 5000 nye jobber

Takk til alle som har bidratt til jobbskaperkampanjen!

Etter flere uker med jobbskaper, rosa ballonger og fokus på å skaffe fattige mennesker nye jobber er Strømmestiftelsens Jobbskaperkampanje over.

På nærmere en måned har Kristiansand vært med å skape godt over 5000 jobber for fattige mennesker i Sør.  Det betyr at 5000 mennesker av verdens fattigste har fått en ny sjanse til å skape sine egne jobber, og gi seg selv et levebrød som kan gi familien sin mat, skolegang, medisiner – og en tryggere fremtid.

- Vi satte høye mål. Vi siktet mot stjernene og traff langt over skyene.  Vi er svært fornøyde med resultatet av jobbskaper-kampanjen. Tusen takk! Kristiansand har vært med å skape håp og nye muligheter for svært mange mennesker. Vi er stolte av Kristiansand. Vi er stolte av enkeltpersoner, lag, foreninger, alle bedriftene som har trådd til, vært med å ta ansvar og vist solidaritet og omsorg for mennesker som ikke er like heldige som oss selv.
Kristiansand har vist at den er en by som vil ta ansvar og viser internasjonalt engasjement. Kampanjen understreker den gode tradisjonen for bistand og solidaritet, som denne byen har vist gjennom generasjoner, sier generalsekretær Øyvind Aadland.

Han får støtte av marked- og kommunikasjonssjef Kristine S. Sødal.
- Takk til alle som har bidratt til jobbskaperkampanjen. Dere har skapt over 5000 jobber og gitt over 5000 familier, eller nærmere 25 000 mennesker, en sjanse til å klatre seg ut av fattigdommen på egenhånd. Dere har vært med å gi disse familiene hjelpen de trenger for å hjelpe seg selv, sier Sødal.