Gå til innhold Gå til navigasjon

Jobb gir trygghet

tanzania, fiskerlandsby

«Vi gir ikke gaver.
Vi gir jobbmuligheter.»
- Strømmestiftelsen

icon-money

Hvordan skapes jobbene?

1
Strømmestiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til yrkesopplæring og små lån slik at de kan skape seg en jobb og en trygg framtid.
2
Fattige får sjelden ta opp lån i vanlige banker. De mangler ofte sikkerhet og egenkapital. Dette problemet gjør Jobbskapere noe med.
3
Gjennom yrkesopplæring og spare- og lånegrupper får fattige muligheten til å utvikle egne ideer slik at de kan skape seg en jobb og et levebrød.
4
Fattige mennesker bør fremheves som ressurser, ikke passive mottakere. De kan og de vil gjøre noe med eget liv, bare de får muligheten.

Jobb gir trygghet

Vi gir mennesker jobbmuligheter

Når du ikke kan forsørge familien din, ha mat på bordet eller tak over hodet, forsvinner også fremtidshåpet. Fattigdom er mangel på utdanning, trygghet, forutsigbarhet og innflytelse. Uten jobb og inntekt har du rett og slett ingen sjans, når det ikke finnes noe Nav-kontor som kan hjelpe deg!

Strømmestiftelsen har ikke hele løsningen på verdens fattigdom. Men vi har en løsning for fattige, idérike mennesker som trenger en mulighet til å få seg en jobb og en tryggere inntekt. Veldedige gaver forbedrer sjelden levekårene over tid, mens jobbskaping er en effektiv og verdig form for utvikling.