Gå til innhold Gå til navigasjon

Slik kan du bidra

Hjelp unge ut av fattigdom

Med Grønne jobber i Mali hjelper vi unge ut av fattigdom med jobb, reduserer plastavfall og skaper nye skolepulter. Vil du hjelpe oss å bidra?

1440x960px_kampanjesside7
1440x960px_kampanjesside5

Mulighetene i Mali 

Grønne jobber i Mali er et prosjekt som skal løfte unge ut av fattigdom, bidra til mindre søppel og skape nye jobbmuligheter.

Manglende system for avfallshåndtering og behov for arbeid er stort i et av verdens fattigste land, hvor halvparten av befolkningen er under 16 år. I Bamako, hovedstaden i Mali og en av Afrikas raskest voksende byer, er søppel et synlig fenomen i bylivet, rundt boliger og offentlige områder. Også i Nigerelva, en av Afrikas største elver, flyter det store mengder avfall. 

Mangel på ressurser i et fattig land gjør det utfordrende å ta tak i problemene. Det vil vi gjøre noe med. Norsk teknologi og kompetanse har mye å bidra med for å finne en løsning på problemene. Sammen gjør vi mennesker til ressurser og skaper verdi av avfall. Les mer om prosjektet.

Slik fungerer det

11
12
13
24
15
6
1440x960px_kampanjesside11
1280x800px_web3

Slik kan du gi grønne muligheter

Gi en pengegave
Noe av det enkleste å gjøre er å gi en gave, det er veldig effektiv hjelp.
Bli fast giver
Alle som blir jobbskapere gir fast hver måned, og hjelper mange mennesker.
Kjøp en skolepult
Kjøp julegavene tidlig i år - en symbolsk skolepult laget av resirkulert plast er en perfekt gave til den miljøbevisste.
Gi en jobb
Flere hundre mennesker står klar til å jobbe med plastinnsamling i Mali. Kjøp en symbolsk jobb og gi dem muligheten.

Jeg vil hjelpe

Jeg ønsker å gi:

Anonyme gaver gir ikke mulighet for skattefradrag.