Gå til innhold Gå til navigasjon

Gino "Verdier"

Se Ginos musikkvideo "Verdier". Små ting. Stor verdi. Til inntekt for Strømmestiftelsen.


 

Musikeren, vokalisten og låtskriveren Jan-Erik «Gino» Mæland gir en av sine låter til Strømmestiftelsen. Se musikkvideoen.

- Jeg håper og tror at denne låten har et budskap som vil røre med folk. Vi ønsker å være en motstemme og bruke musikken og vårt talent til å formidle og inspirere, gi håp, spre kjærlighet og peke på de viktige verdiene i livet, sier Jan-Erik «Gino» Mæland.

Sammen med Espen Olsen, Roar Farstad og Rolf Magne Tømte, står han bak plateselskapet G’Bless Records AS, som har produsert låten «Verdier». De er også kjent fra flere opptredener på Skjærgårds Music & Mission på Risøya. Selskapet hører til i Kristiansand. Plata lanseres i disse dager og skjer i et samarbeid med utviklingsorganisasjonen Strømmestiftelsen.


- Jeg ville få mer ut av det vi mener ligger i låten og tok derfor kontakt med Strømmestiftelsen. De står for de samme verdiene som vi ønsker å formidle, og gjør hele året en fantastisk innsats overfor mennesker som har det vanskelig. Det de gjør handler om å rette blikket utover oss selv og se våre medmennesker. «Verdier» er en låt som nettopp sier og gjør dette, sier «Gino» Mæland.

Plateselskapet har bestemt seg for å gi låten og alt overskuddet fra det digitale salget til Strømmestiftelsen i julegave.    

- Dette er utrolig kjekt. Vi er heldige som får lov til å jobbe sammen med G’Bless. Låten og musikkvideoen er for oss en sterk påminnelse om hva slags holdninger og verdier vi ønsker skal prege oss mennesker. Det handler om å se og gjøre de små tingene i hverdagen som løfter mennesker. Denne låten formidler det på en fantastisk måte, sier markeds- og kommunikasjonssjef Kristine S. Sødal i Strømmestiftelsen.