Gå til innhold Gå til navigasjon

Fantastiske støttespillere

Fantastiske støttespillere
Fantastisk flinke folk med store hjerter! Bildet er fra "sjekkefesten" på Sagavoll Folkehøgskole.

Vi er heldige! Les bare her....

Sagavoll Folkehøgskole samlet inn hele 1.114.114 til "Prosjekt Øst-Afrika"! Beløpet stiller seg i rekken av en fantastisk tradisjon skolen har skapt, med å samle inn svimlende beløp til et viktig prosjekt. De lagde tilogmed sin egen sang! Bare se her....Kristiansand Folkehøyskole klarte å samle inn hele 257.768 kroner til Strømmestiftelsens arbeid i Sri Lanka og Nepal. En ganske ny folkehøyskole med et gigantisk hjerte for gode saker!

0webOverlevering av en stor sjekk fra Kristiansand Folkehøyskole!

Elever og lærere ved Strand videregående skole gjennomførte nylig en rundløype ved skolen nylig for å samle inn penger til Strømmestiftelsens arbeid i Uganda.
I år ble det rekordinnsamling med nesten en halv million kroner! 

En elev klarte å skaffe 20.000 kroner i sponsorkroner bare for å delta! Pengene skal gå til en yrkesskole for jenter, og et gatebarnsenter.
- Me har vore i Uganda med to lærarar og fire elevar for å sjå arbeidet som blir gjort. Dermed veit me at dei pengane me samlar inn faktisk kjem dei som treng det til gode, sier avdelingslederen på Strand vgs, Marius Våga, til lokalavisa Strandbuen.

agenda-uganda
Også har vi russen, da....
Denne saken må du bare lese! Denne russebussen dedikerer russetiden sin til veldedighet, nærmere bestemt for å hjelpe gatebarn i Bolivia. For en fantastisk gjeng! De har til og med kalt opp russebussen sin etter gatebarnprosjektet de velger å støtte: Alalay.
– Vi bestemte oss tidlig for at vi ville bruke russetiden vår på noe annerledes, sier de til KrsBy.no.

.... og mens vi skriver på denne saken tikker det en mail inn til oss: 
Hei
Da har vi i dag overført kr 101.457 fra Lundheim Folkehøgskole.
Det er penger som elevene har samlet inn under solidaritetsuka i vår.

WOW, sier vi bare!! Dette er ny rekord fra folkehøgskolen.

Alle sammen både elever og russ, har tatt helt av kreativt for å skaffe penger, de har løpt, bakt, sunget, kjørt og danset. Det er rett og slett imponerende!

TUSEN, TUSEN hjertelig takk til dere alle! Dere er fantastiske!