Gå til innhold Gå til navigasjon

Erklæring om vern av personlige opplysninger

Strømmestiftelsen setter stor pris på ditt besøk på våre nettsider, og din interesse for arbeidet vårt.

Når du besøker nettstedet vårt ønsker vi at du skal kjenne deg trygg. Med denne erklæringen om vern av personlige opplysninger, vil vi forsikre deg om at all slik informasjonen behandles på en sikker måte av Strømmestiftelsen og i henhold til loven som omhandler vilkår for å behandle personopplysninger. Denne erklæringen gjelder for nettstedet www.strommestiftelsen.no og www.stromme.org

Adressen vår finner du nederst i denne erklæringen.

Som bruker av våre websider kan du besøke sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men i enkelte tilfeller og på enkelte sider trenger vi informasjon fra deg slik at vi kan gi deg de tjenestene du ber om.

På websider hvor vi viser Google kart gjelder Tilleggsvilkår for bruk av Google Maps og Google Earth og Google Personvernregler

Strømmestiftelsen oppfyller de til enhver tid gjeldende regler for oppdatering av reservasjoner mot Reservasjonsregisteret i Brønnøysund.  Vi utfører løpende ajourhold av våre adresser mot offentlig tilgjengelige kilder.

Strømmestiftelsen benytter navn og adresse til markedsføringsformål. Vi vasker adresser mot de som har registrert seg i Reservasjonsregisteret (gjelder dem som ikke har løpende avtaler hos oss). For de som har løpende avtaler, for eksempel som Hjertevenn og annen fast giver - vaskes adressene mot vår egen reservasjonsbase.

Alle personer Strømmestiftelsen har i sitt register, kan be om innsyn i sine opplysninger, og om hvordan vi benytter dem.  Slik informasjon vil bli utlevert etter en skriftlig og undertegnet henvendelse til oss. Slik ønsker vi å sikre oss at informasjon ikke utleveres til uvedkommende.

Når vi trenger informasjon som identifiserer deg (personlige opplysninger), eller som gjør det mulig for oss å kontakte deg, spør vi deg.

Vanligvis ber vi om denne informasjonen når du vil registrere deg som fast giver, når du gir en gave, eller handler i vår nettbutikk. Dette gjelder også om du vil registrere deg for å bli med i en konkurranse, bestiller elektronisk nyhetsbrev, eller deltar i andre aktiviteter der du må registrere deg.

Informasjonen vi spør etter er ofte begrenset til e-postadresse, navn, men kan også inneholde informasjon som telefonnummer til mobil eller fasttelefon, eller personnummer, når det er nødvendig for å gi deg en tjeneste du har bedt om.

Strømmestiftelsen henter også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og til å gi generell statistikk for bruk av nettstedet.


Bruk av personlige opplysninger

Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

For å sikre at området dekker dine behov. 
For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud, og annen informasjon som du ber om eller kjøper.  
For å hjelpe oss med å produsere og publisere innhold som er relevant for deg.

Har du ønsker om hvordan vi skal kommunisere med deg, kan du ta kontakt med oss på tlf. 38 12 75 00, så hjelper vi deg gjerne.

Strømmestiftelsen har forpliktet seg til å beskytte sikkerheten for de personlige opplysningene dine. Vi bruker flere sikkerhetsteknologier og -fremgangsmåter for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang, bruk eller videreformidling. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir, på servere med begrenset tilgang som står i overvåkede lokaler. Når vi overfører sensitiv informasjon (som kredittkortnummer) over Internett, beskytter vi den ved hjelp av kryptering, for eksempel SSL-protokollen (Secure Socket Layer).

Strømmestiftelsen vil av og til oppdatere erklæringen om vern av personlige opplysninger. Når vi gjør det, vil vi også endre "sist oppdatert" - datoen øverst i erklæringen. Når det gjelder vesentlige endringer, vil Strømmestiftelsen varsle deg ved å plassere en tydelig melding på www.strommestiftelsen.no

Har du kommentarer til denne erklæringen tar vi gjerne mot det. Da kan du kontakte oss via postkrs@stromme.org eller per brev.

Strømmestiftelsen
Pb 414
4664 Kristiansand, Norge
Tel. 38 12 75 00

Oppdatert: Kristiansand, juni 2018