Gå til innhold Gå til navigasjon

Driftsmelding: Virker ikke skjemaet? På grunn av omlegginger i våre interne systemer vil ikke skjemaene på strommestiftelsen.no være tilgjengelig før mandag 19/1.2020 igjen kl. 06:00. Vi beklager ulempen dette medfører for deg. Ta gjerne kontakt med oss på post@strommestiftelsen.no, så hjelper vi deg så snart vi kan. Hilsen oss i Strømmestiftelsen

Ballbingen på plass

Endelig er ballbingen til guttehjemmet i Kaputiei på plass, en gave gitt av PST Sport, Åkseth Sag og Mindus AS.

- Denne ballbingen gir ungene en mulighet til å utvikle talent, håp og drømmer. I tillegg får de et sted hvor de kan være i aktivitet - også etter mørkets frembrudd - noe som er et veldig godt alternativ til destruktiv lediggang, forteller Olaf Gundersen i Strømme Business Partner.

Han var med Tore Løvland til Kenya, der de hjalp til å ferdigstille banen som ble gitt til barnehjemmet. Da gaven ble donert for noen år tilbake jobbet Tore i PST Sport. I dag jobber han i PlussbankCup og tok av ferie for å montere bingen kostnadsfritt for prosjektet.

Resultatet ble en fin binge, med flott kunstgress. Banen ble raskt populær blant guttene, og ble selvfølgelig testet ut av de som var med på monteringen av fotballbanen.

Tusen takk til PST Sport, Åkseth Sag, Mindus AS, og Tore Løvland!

Her finner du bildeserie fra byggingen av banen.

Les mer om Kaputiei her.