Gå til innhold Gå til navigasjon

Årets Sørlandsbedrift 2013?

Hjelp Strømmestiftelsen til finalen!

Strømmestiftelsen kjemper i kvartfinalen - Årets Sørlandsbedrift 2013.

Stemme i Kvartfinalen? Send sms: BEDRIFT H til 03811
Stemmene registreres kun i tidsrommet: Søndag 3 november kl 08.00 og frem til tirsdag 5 november kl 08.00 (Kun en stemme per mobil blir registrert).

Hvorfor stemme på oss?
Her kan du lese nominasjonsteksten, skrevet av Victoria Vinje Pedersen:

Strømmestiftelsens gevinst er ikke målt i antall millioner kroner, men antall mennesker som kommer seg ut av fattigdom. Bedriften gir fattige mennesker i Sør en mulighet til det vi i Norge ofte tar som en selvfølgelighet – muligheten til å skaffe seg en utdanning eller jobb, for å kunne brødfø seg selv og familien.

Strømmestiftelsen er Norges største bistandsorganisasjon utenfor Oslo og er en virksomhet som tar globalt samfunnsansvar, og engasjerer Kristiansand og resten av Norge til å skape en bedre verden. Strømmestiftelsen arbeider for å utrydde fattigdom, og gi mennesker selv en mulighet til, å klatre ut fra fattigdom. Med andre ord er Strømmestiftelsen en bedrift som er god både for lokalsamfunnet og globalsamfunnet.

I høst har Kristiansand blitt forvandlet rosa, ordet jobbskaper har skylt over byen og det har blitt skapt et engasjement blant kristiansandere som ingen andre bedrifter på Sørlandet kan måle seg med i år. Og ikke minst har de skapt over 5000 jobber på kun en måned. Da er det vel rimelige å anta at Strømmestiftelsen faktisk er den sørlandsbedriften som har generert flest arbeidsplasser i år?